Život

Kreacije iz 22 zemlje sveta na svečanom otvaranju 22. izdanja "Serbia Fashion Week"-a

Komentari

Autor: PR

03/10/2023

-

10:51

Kreacije iz 22 zemlje sveta na svečanom otvaranju 22. izdanja "Serbia Fashion Week"-a
Kreacije iz 22 zemlje sveta na svečanom otvaranju 22. izdanja "Serbia Fashion Week"-a - Copyright Serbia Fashion Week

veličina teksta

Aa Aa

Nacionalna nedelja mode - Serbia Fashion Week je spreman za svoj najglamurozniji trenutak do sada! Svečano otvaranje ispred Srpskog narodnog pozorišta održaće se 13. oktobra, a manifestacija će trajati do 17. oktobra.

Ovo izdanje Serbia Fashion Week-a obećava nezaboravan spektakl modne kreativnosti i magije, okupljajući talentovane dizajnere iz čak 22 zemlje širom sveta. Publika će imati čast da svedoči revijama dizajnera iz različitih krajeva sveta. Pored Srbije i zemalja regiona, svoju kreativnost na ceremoniji svečanog otvaranja prikazaće gosti iz Francuske, Italije, Rusije, Japana, Švedske, Maroka, Malte, Singapura, Tajlanda, Kambodže, Grčke, Bugarske, Rumunije, Moldavije… Ovo je prilika da se svetlost reflektora usmeri na raznolikost i kreativnost modnog sveta.

Serbia Fashion Week

 

Na svečanom otvaranju SFW, publiku očekuje posebno iznenađenje - nastup 30 članova ansambla Srpskog narodnog pozorišta, koji će upotpuniti ovo nezaboravno iskustvo. Ulaz za ovaj jedinstveni modno-kulturni spektakl je besplatan, što znači da svi ljubitelji mode imaju priliku da prisustvuju ovom neponovljivom događaju.

Serbia Fashion Week

 

Narednog dana, Serbia Fashion Film Festival će doneti poseban program posvećen modnom filmu, dok će se 15. i 16. oktobra održavati uzbudljive modne revije u Master centru Novosadskog sajma.

22. izdanje Serbia Fashion Week-a zatvara se 17. oktobra seminarskim aktivnostima koje su oduvek bili jedan od zaštitnih znakova ove manifestacije. Očekujte inspiraciju, edukaciju i još mnogo toga!

Serbia Fashion Week

 

Serbia Fashion Week će i ovoga puta biti mesto gde moda i umetnost postaju jedno, gde se kreativnost slavi i gde se svako veče pretvara u bajku.

Serbia Fashion Week – mesto gde moda postaje magija!

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin