Život

Da li biste probali čokoladu sa šećernom vunom: Proverili smo kakvog je ukusa "anđeoska kosa"

Komentari
Euronews Srbija

Autor: Euronews Srbija

11/06/2025

-

20:56

veličina teksta

Aa Aa

Muzej čokolade u Beogradu, poznat po svojim slatkim eksponatima, sada je obogatio ponudu viralnom poslasticom - čokoladom sa šećernom vunom, poznatom kao "anđeoska kosa". Ova šarena čokolada brzo je postala hit na društvenim mrežama, ali šta se zapravo krije iza njenog uspeha?

Osnivač muzeja, Nenad Radulović, u razgovoru za Euronews Srbija kaže da je "anđeoska kosa" više marketinški fenomen nego kulinarsko remek-delo.

Radulović ističe da je njen glavni sastojak - šećerna vuna - jednostavan i zabavan dodatak koji privlači posetioce.

A kako izgleda proces pravljenja i kakvog je ukusa krajnji proizvod pogledajte u videu na početku teksta.

Komentari (0)

Magazin