Da li biste probali čokoladu sa šećernom vunom: Proverili smo kakvog je ukusa "anđeoska kosa"
Komentari11/06/2025
-20:56
Muzej čokolade u Beogradu, poznat po svojim slatkim eksponatima, sada je obogatio ponudu viralnom poslasticom - čokoladom sa šećernom vunom, poznatom kao "anđeoska kosa". Ova šarena čokolada brzo je postala hit na društvenim mrežama, ali šta se zapravo krije iza njenog uspeha?
Osnivač muzeja, Nenad Radulović, u razgovoru za Euronews Srbija kaže da je "anđeoska kosa" više marketinški fenomen nego kulinarsko remek-delo.
Radulović ističe da je njen glavni sastojak - šećerna vuna - jednostavan i zabavan dodatak koji privlači posetioce.
A kako izgleda proces pravljenja i kakvog je ukusa krajnji proizvod pogledajte u videu na početku teksta.
Komentari (0)