Fudbal

Real Madrid nije za džabe kraljevski klub: Belingem u 94. minutu pogodio za pobedu protiv Union Berlina

Komentari

Autor: Euronews

20/09/2023

-

20:55

Real Madrid nije za džabe kraljevski klub: Belingem u 94. minutu pogodio za pobedu protiv Union Berlina
Alaba i Belingem - Copyright Tanjug/AP/Manu Fernandez

veličina teksta

Aa Aa

Džud Belingem se ne zaustavlja. Vezni fudbaler Real Madrida je još jednom preuzeo ulogu napadača kada je to bilo najpotrebniji, a on i njegovi saigrači upisali zlata vrednu pobedu protiv Union Berlina - 1:0 (0:0).

Engleski reprezentativac je ponovo dokazao da ima sjajan njugh za gol, a u 94. minutu je bio na pravom mestu u pravo vreme i posle zaustavljenog pokušaja Federika Valverdea od strane golmana nemačkog predstavnika, Frederika Ronova, Belingem je ostao miran i poslao loptu u praznu mrežu za erupciju na stadionu "Santijago Bernabeu".

Sve do tog momenta, Union se sjajno branio i nije se "sklonio" velikanu kakav je klub iz španske prestonice, ali jeste trpeo veliki pritisak tokom čitavog meča, i na kraju, ipak poklekao.

Drugi duel u ovom terminu je bio možda i zanimljiviji, a Galatasaraj je uspeo da izbori bod na svom stadionu protiv Kopenhagena - 2:2 (0:1).

Danski tim je poveo golovima Mohameda Elnousija i Dioga Gonsalvesa i činilo se da će napraviti veliko iznenađenje, ali je blickrig Galatasaraja sprečio takav scenario.

Prvo je 86. minutu Saša Boej uspeo da smanji 2:1, a za potpunu ludnicu na stadionu Galatasaraja postarao se Brazilac Tete svega dva minuta kasnije.

Liga šampiona , 1. kolo

Grupa A

Galatasaraj - Kopenhagen 2:2 (0:1)

/Boej 86, Tete 88 - Eljunusi 35, Gonsalves 58/

Bajern - Mančester junajted 21.00 (TV Arena 1 Premium)

Komentari (0)

Sport