Fudbal

Barak Bahar nema dilemu pred meč Lige šampiona: Jang Bojs moramo da pobedimo!

Komentari

Autor: Euronews

03/10/2023

-

17:00

Barak Bahar nema dilemu pred meč Lige šampiona: Jang Bojs moramo da pobedimo!
Mirko Ivanić i Barak Bahar - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda dolazi do dana istine i duel u sredu (21.00, TV Arena 1 Premium) protiv Jang Bojsa doneće odgovor da li su ambicije kluba u ovoj sezoni u elitnom takmičenju jasno bile postavljene. Samo pobeda ostavlja crveno-bele na putu ka svom cilju, a on se zove - prezimiti u Evropi.

Mančester siti je sam vrh fudbalske igre, partija sa "Etihada" je jesno pokazala crveno-belima da su njihove šanse u Grupi "G" za ostvarenje plana vezane za dvomeč sa Jang Bojsom, nešto slabije u duelima sa Lajpcigom.

"Srećni smo što startujemo Ligu šampiona u našoj kući, pred našim navijačima. Imaćemo veliku podršku sutra, svi očekuju meč i naravno našu pobedu", na startu je rekao Bahar.

Meč nosi veliku težinu, odgovornost.

"Znamo da u poslednjim mečevima nismo imali tako dobre nastupe kao na početku sezone. Liga šampiona je drugačije takmičenje, mečevi su na drugoj razini, igramo kod kuće i svi znamo da je moramo pobediti."

 

 

Imao je iskustva da kao trener Makabija oseti tu atmosferu na stadionu Crvene zvezde. Ta energija 50.000 ljudi sa tribina može biti i ključna za ishod.

"Drugačije je kad igrate protiv 50.000 navijača i kad ih imate na svojoj strani. Mi ih imamo iza sebe, želimo to da iskoristimo, igraćemo zajedno sa njima, bićemo jaki i snažni. Navijači su nam mnogo važni. Oni veruju u nas. Pre početka meča nema favorita, ali sitni detalji, posvećenost, plan igre na kraju mogu presuditi. Verujem da će to biti odlučujuće i da ćemo pobediti".

Svi igrači su spremni za utakmicu, Jang Bojs je skeniran i nije bilo potrebe da se Bahar raspituje kod bivšeg kluba o sutrašnjem rivalu.

"Upoznali smo Jang Bojs, dobar je to tim, taktički, fizički su spremni. Ali verujemo u sebe, znamo šta treba da radimo tokom 90 minuta. I ofanzivno i defanzivno. Mi smo se i protiv Mančestera trudili da igramo ofanzivno, ali protiv sebe smo imali najboljit im Evrope. Jang Bojs je drugi nivo, imamo prednost našeg terena, biće mnogo ofanzivniji".

Komentari (0)

Sport