Fudbal

Aleksandar Mitrović strelac u pobedi fudbalera Al Hilala u Iranu

Komentari

Autor: Tanjug

03/10/2023

-

21:02

Aleksandar Mitrović strelac u pobedi fudbalera Al Hilala u Iranu
Aleksandar Mitrović strelac u pobedi fudbalera Al Hilala u Iranu - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Srpski golgeter Aleksandar Mitrović postigao je gol u pobedi saudijskog Al Hilala rezultatom 2:0 na gostovanju iranskom Nasadžiju u meču drugog kola Azijske Lige šampiona. 

Mitrović je postigao gol već u 4. minutu meča, ali je posle VAR provere taj pogodak poništen. Nije to pokolebalo Srbina, koji je u 18. minutu postigao gol. U 38. minutu došlo je do velike gužve među igračima dve ekipe, tokom koje je Mitrović dobio udarac u lice, a sudija Ma Ning iz Kine je pokazao dva crvena kartona, Amiru Haušmandu iz Nasadžija i Salmanu Al Faradžu iz Al Hilala.

Do kraja meča istakao se vezista Al Hilala Naser Al Davsari koji je u 58. minutu namestio gol Nejmaru, a u trećem minutu nadoknade i Salehu Al Šehriju.

Al Hilal je pobedom preuzeo čelo grupe D Azijske Lige šampiona sa četiri boda, koliko ima i uzbekistanski Navbahor. Nasadži je ostao na trećem mestu sa tri boda, dok je indijski Mumbaj Siti bez boda. Samo pobednik grupe prolazi u nokaut fazu. U trećem kolu Al Hilal će 23. oktobra ugostiti Mumbaj Siti.

Komentari (0)

Sport