Fudbal

Juve nudi Samardžiću trostruko veća primanja nego što ima u Udinezeu: Italijani otkrili platu Srbina i zaista je smešna

Komentari

Autor: Euronews

17/10/2023

-

15:01

Juve nudi Samardžiću trostruko veća primanja nego što ima u Udinezeu: Italijani otkrili platu Srbina i zaista je smešna
Lazar Samardžić - Copyright Tanjug/ AP Photo/Antonio Calanni

veličina teksta

Aa Aa

Reprezentativac Srbije Lazar Samardžić na listi je želja uprave Juventusa za zimski prelazni rok. Odlične partije momka iz Berlina u dresu Udinezea, privukle su nedavno pažnju torinskog kluba, koji će, posle saznanja o primanjima mladog fudbalera, imati još više prostora za pregovaračkim stolom.

Naime, kako su nedavno otrkili italijanski mediji, Samardžić u Udinezeu zarađuje svega 425 hiljada evra na godišnjem nivou, što je u poređenju na plate ostalih fudbalera, zaista mizerna svota, a posebno za zvezdu u usponu. Kako se piše na Apeninima, Juventus je spreman da mu ponudi unosniju ponudu, a prema nekim informacijama u pitanju je tri puta veća plata od koje zarađuje u Udinama, odnosno 1.3 miliona evra po sezoni.

 

 

Podsetimo, iako je Samardžić demantovao navode medija da do saradnje sa Interom nije došlo zbog finansija ovog leta, sva je verovatnoća da srpski fudbaler nije potpisao ugovor sa klubom iz Milana baš zbog "tankog ugovora", a ostaje da se vidi da li će biti zadovoljan ponudom "stare dame", koja je, možda, mogla još više da se "isprsi"...

Samardžić je odigrao osam utakmica za Udineze ove sezone i u većini mečeva je bio starter. Postigao je dva pogotka do sada, a nedavno je zatresao i mrežu šampiona Napolija u porazu svog tima 4:1.

Komentari (0)

Sport