Fudbal

Dragović uoči Lajpciga: Borićemo se za klub i navijače

Komentari

Autor: Euronews

24/10/2023

-

18:29 >> 21:29

Dragović uoči Lajpciga: Borićemo se za klub i navijače
Aleksandar Dragović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Dragović rekao je da ekipa protiv Lajpciga, kao i na svakoj drugoj utakmici želi da pobedi. 

Crveno-beli sutra od 21 sat (TV Arena 1 Premium) gostuju nemačkom timu u trećem kolu elitnog takmičenja, dok će se u drugom meču G grupe sastati Jang Bojs - Mančester Siti. 

"Biće teško, Salcburg igra direktan fudbal, ali borićemo se za klub i navijače", istakao je Dragović i dodao da nije čitao "potcenjivačke" izjave iz tabora Salcburga o tome kako su bolji i sigurno će pobediti. 

 

 

Takođe, dodao je da odbranu, ali i celu ekipu čeka težak posao. 

"Najbitnije je da budemo ekipa svih 90 minuta i da se borimo na terenu. Još su četiri utakmice u grupi, pa ćemo videti ", poručio je Dragović i podsetio da je u dresu Leverkuzena uvek "gubio" u Lajpcigu i da se nada kako će se to sutra promeniti. 

Na pitanje da li se čuo sa kolegama iz reprezentacija Austrije koji igraju za Lajpcig rekao je da nije od žreba, da će se sutra svako boriti za svoj klub, a da posle meča mogu da popiju jedan "Red Bul". 

Crvena zvezda trenutno ima jedan osvojen bod u grupi G koliko ima i Jang Bojs. Ekipa Lajpciga je na drugom mestu sa tri osvojena boda, dok je na prvom mestu Mančester siti sa maksimalnih šest.

Komentari (0)

Sport