Fudbal

Zvezda dominirala protiv IMT-a, pa u finišu malo strepela za tri boda

Komentari

Autor: Euronews

28/10/2023

-

20:32

Zvezda dominirala protiv IMT-a, pa u finišu malo strepela za tri boda
Zvezda dominirala protiv IMT-a, pa u finišu malo strepela za tri boda - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Ponovo Crvena zvezda ne može lako da pobedi rivala, tačnije da mirno privede utakmicu kraju, ali je na kraju ipak uspela da upiše trijumf protiv IMT-a - 1:2 (0:2).

Crveno-beli su odmah najavili potpuno ofanzivu, ali nije bilo lako probiti bedem domaćina. To je pošlo za rukom Žan-Filipu Krasou u 22. minutu kada je reprezentativac Obale Slonovače posle solo prodora uspeo da se namesti na jaču, levu nogu i bez problema savlada Bojana Vukmirovića.

Svega četiri minuta kasnije, usledio je novi nalet Crvene zvezde. Loptu je dugo vukao Vladimir Lučić, a onda je uspeo da proigra Pitera Olajinku koji nije imao težak zadatak da povisi na 2:0.

Mali problem za Baraka Bahara je svkakao bila povreda Omrija Glazera. Izraelac je na poluvremenu zamenjen, ali su iz kluba objavili da je prvi golman iz igre izašao preventivno i da nema razloga za brigu kod navijača.

Zoran Popović, rezervni čuvar mreže, ipak nije uspeo da je sačuva u drugom poluvremenu. Vladimir Radočaj je u 72. minutu postigao spektakularan pogodak, izgledao je kao da želi da uputi centaršut, ali je on zapravo na maestralan način savladao Popoviča i dao svom timu nadu da može do boda.

To ipak nije bio slučaj, crveno-beli su odaljili rivala od svog gola i upisali nova tri boda.

Komentari (0)

Sport