Fudbal

Borjan se povredio, pomoć potražio u Hitnoj pomoći

Komentari

Autor: Vladimir Sukdolak

19/05/2021

-

18:45

Borjan se povredio, pomoć potražio u Hitnoj pomoći
Borjan se povredio, pomoć potražio u Hitnoj pomoći - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda, iako je već odavno overila šampionsku titulu, i te kako je imala motiv u poslednjem kolu Superlige Srbije protiv Metalca. Crveno-beli jurili su dva rekorda, jedan svetski – po broju osvojenih bodova i jedan domaći – po broju postignutih golova u sezoni.


I oba je uspela da sruši.



Cena je, međutim, skupo plaćena. U 30. minutu meča na stadionu "Rajko Mitić" povredio se Milan Borjan i pitanje je da li će biti spreman za utorak (25. maj), kada se u finalu Kupa Srbije njegov tim sastaje sa Partizanom.

Posle duela u šesnaestercu Zvezde sa Pretižom Mbonguom, Borjan je ostao da leži na travi i da se previja od bolova. Golman šampionskog tima je uspeo da nastavi meč, ali je veoma brzo bilo jasno da neće moći još dugo da izdrži.

Borjan je izdržao do kraja poluvremena, kada je, ipak, morao da potraži pomoć u kolima Hitne pomoći. Njega je među stativama Zvezdinog gola zamenio Zoran Popović.

Još uvek je nepoznato o kakvoj je povredi reč i da li će prvi golman crveno-belih morati na dužu pauzu ili je u pitanju bio samo trenutni bol od udarca.

Komentari (0)

Sport