Fudbal

Zvezda počela pripreme, Vladan Milojević pred proleće: Ne brine me prednost Partizana

Komentari

Autor: Euronews

10/01/2024

-

11:49

Zvezda počela pripreme, Vladan Milojević pred proleće: Ne brine me prednost Partizana
Zvezda počela pripreme, Vladan Milojević pred proleće: Ne brine me prednost Partizana - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević obavio je prozivku a zatim medijima izjavio da ga ne brine prednost Partizana.

"Uvek je lep osećaj biti u Zvezdinoj trenerci. Moj život je vezan za ovaj klub, ovo je moja kuća. Kada god odem odavde, ponesem kofer da se vratim. Uvek je bitno da ono što je bilo iza nas, spakujemo u fioku. Ovo je novi izazov, novi čelendži... Očekivanja su jasna. Titula, Kup... Kakva god da je Crvena zvezda, ciljevi su najviši. Zaostajemo za Partizanom bez potcenjivanja ostalih, oni će nam biti glavni konkurenti za titulu. Ne plašim se zaostatka, verujem u svoj radu", bile su prve reči Vladana Milojevića.

Pripreme će odraditi bez Žan-Filipa Krasoa, Kingsa Kangve, Nasera Đige, Osmana Bukarija i In Bom Hvana.

"Problem je što nećemo imati sve igrače na raspolaganju, ali dobro je što klub kao što je Zvezda ima reprezentativce. Imam slična iskustva u Saudijskoj Arabiji. Mi smo u svakodnevnoj komunikaciji sa njima. Pratimo ih. Oni neće ništa izgubiti što se tiče fizike, biće u takmičarskom ritmu što je jako dobro za nas".

Očekuju se dolasci, ali i mnogo odlazaka sa Marakane.

"Igrači su ispoštovali dogovor. Nisu imali mnogo vremena za odmor, osvežili su se. Malo Mića Ivanić kuburi sa povredom, gledaćemo da ga poštedimo. Ostali igrači su na super nivou. Vidi se da su motivisani. Imamo veliki roster, pravljen za tri takmičenja. Sada ćemo imati manje utakmica, bitno je da rasčistimo roster, ali prelazni rok je živa stvar. Zahuhtao se prelazni rok, ne mogu da vam kažem nešto precizno. U svakodnevnoj smo komunikaciji sa ljudima iz skautinga".

Očekuje se da novi-stari trener nastavi sa promocijom Zvezdine dece. Zbog toga su priključeni i momci iz klase 2007.

"Pojedini igrači su eksplodirali, instistiramo sam da povedemo mnogo mladih igrača. Hoću da vidim ne samo način treniranja, već i ponašanja".

Zadovljan je Vladan Milojević onim što ga očekuje u Pafosu.

"Bićemo u najboljem hotelu na Kipru, sa dva fantastična terena. Imaćemo idealne uslove na Ostrvu. Mada je Kipar nepredividiv što se tiče vremena", zaključio je novi-stari šef struke Zvezde.

Zvezdini igrači na početku pripremama: Zoran Popović, Kosta Nedeljković, Miloš Degenek, Mirko Ivanić, Uroš Spajić, Marko Stamenić, Jovan Šljivić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Aleksandar Dragović, Omri Glazer, Nemanja Milunović, Jovan Mijatović, Milan Rodić, Nikola Vasiljević, Viktor Radojević, Srđan Mijailović, Vladimir Lučić, Jovan Mituljikić, Nikola Knežević, Veljko Milosavljević, Nikola Mituljikić, Andrija Maksimović, Uroš Kabić, Nikolić, Balša Popović, Stefan Mitrović, Aleksandar Kahvić.

Kasne zbog avionskih konekcija kasne Šerif Endijaje i Edmund Ado, Piter Olanjinka je bolestan a reprezentativne obaveze  imaju Žan Filip Kraso, Kings Kangva, Naser Šiga, Osman Bukari, In Bom Hvan.

Komentari (0)

Sport