Fudbal

Određen termin za derbi: Crvena zvezda dočekuje Partizan 9. marta

Komentari

Autor: Tanjug

16/02/2024

-

13:08

Određen termin za derbi: Crvena zvezda dočekuje Partizan 9. marta
Određen termin za derbi: Crvena zvezda dočekuje Partizan 9. marta - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije zakazana je za 9. mart u sa početkom u 17 časova, potvrđeno je danas na sajtu takmičenja.

"Večiti derbi srpskog fudbala uvek sa sobom nosi veliku dozu uzbuđenja na obe strane Topčiderskog brda, bez obzira na to da li o bilo čemu odlučuje. Kakvo je uzbuđenje kad je bodovna razlika minimalna, a šampionska trka krajnje neizvesna, najbolje već sada osećaju potencijalni akteri predstojećeg 172. večitog derbija, kao i navijači. Osećamo i mi, jer smo 'zatrpani' pitanjima o tačnom terminu ovog velikog 'okršaja' na stadionu 'Rajko Mitić'", stoji u saopštenju Superlige.

"Izabranici Vladana Milojevića i Igora Duljaja sastaće se u subotu 9. marta na našem najvećem stadionu, a meč će početi u 17 časova. Domaćin u ovom duelu, ekipa Crvene zvezde, trenutno zauzima 2. mesto na tabeli sa 49 bodova. Gostujući Partizan u ovom trenutku zauzima 1. mesto sa 50 osvojenih bodova. Liderska pozicija na kraju preliminarne faze odrediće i to ko će biti domaćin njihovog narednog duela, što ovom susretu daje dodatni značaj u borbi za šampionski trofej", zaključuje se u saopštenju Superlige Srbije.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Sport