Fudbal

Kraj saradnje: Vladimir Ivić dobio otkaz u ruskom Krasnodaru

Komentari

Autor: Euronews

13/03/2024

-

10:35

Kraj saradnje: Vladimir Ivić dobio otkaz u ruskom Krasnodaru
Vladimir Ivić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Srpski fudbalski trener, Vladimir Ivić ostvarivao je dobre rezultate sa Krasnodarom ove sezone u Premijer ligi Rusije, ali su čelnici kluba odlučili da mu uruče otkaz.

Ovu vest na svom zvaničnom sajtu je objavio ruski klub, čime je iznenadio sportsku javnost u Rusiji i u toj objavi je poželeo svom bivšem treneru mnogo uspeha u nastavku karijere.

"Klub se zahvaljuje dosadašnjem treneru na radu i želi mu mnogo sreće u karijeri, ali i životu", stoji u objavi Krasnodara na društvenim mrežama.

Ivić je ove sezone predvodio popularne "bikove" na 27 utakmica, a za to vreme je tim ostvario 15 pobeda, šest remija i šest poraza.

Razlog za prekid saradnje dve strane je izuzetno loš start prolećnog dela sezone. Krasnodar je u prva dva kola nastavka šampionata osvojio samo bod i prepustio prvo mesto na tabeli Zenitu, a u Kupu Rusije je eliminisan od drugoligaša Himkija.

Za sada nije poznato ko će naslediti Ivića na klupiKrasnodar, ali ruski mediji tvrde da će klub u narendih nekoliko dana objaviti to ime.

Komentari (0)

Sport