Fudbal

Mitrović obradovao Stojkovića: Oporavak ide u dobrom smeru

Komentari

Autor: Euronews

11/04/2024

-

18:53

Mitrović obradovao Stojkovića: Oporavak ide u dobrom smeru
Dragan Stojković i Aleksandar Mitrović - Copyright Fudbalski savez Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Zabrinuo je pre desetak dana Aleksandar Mitrović, selektora Srbije Dragana Stojkovića, ali evidentno je da će najbolji napadač reprezentacije Srbije biti spreman za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. 

Uz klupsku dozvolu Mitrović je stigao pre nekoliko dana u Beograd gde je uz nadzor ličnog trenera nastavio sa rehabilitacijom.

O tome kako se oseća i šta se može očekivati u narednom periodu, obavestio je i selektora Stojkovića, koji mu je poželeo brz i uspešan povratak na teren.

Fudbalski savez Srbije

 

 

Sastanak u centru Beograda protekao je kao i uvek u srdačnom razgovoru i prijatnim tonovima. Nije samo tema bila povreda napadača Al Hilala već i kompletan plan i program koju našu najbolju selekciju očekuje uoči Evropskog prvenstva. 

Početak priprema i okupljanje A tima planirano je krajem maja. Selektor Stojković, zajedno sa saradnicima, do će tada detaljno pratiti formu svih kandidata za dres reprezentacije, što je bila praksa i pred svako ranije okupljanje.

Reprezentacija Srbije u Nemačku odlazi 11. juna iz Beograda. Do tada Orlovi će da odigraju dve prijateljske utakmice, 4. juna u Beču protiv Austrije i 8. juna u Stokholmu protiv Švedske.

Komentari (0)

Sport