Fudbal

Mitrović: Nadam se povratku na teren za dve nedelje

Komentari

Autor: Tanjug

14/04/2024

-

14:35

Mitrović: Nadam se povratku na teren za dve nedelje
Mitrović: Nadam se povratku na teren za dve nedelje - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović izjavio je da se nada povratku na teren za dve nedelje. Srpski napadač se povredio krajem marta u dresu Al Hilala, a prve prognoze bile su da će pauzirati šest nedelja.

"Radim naporno svakog dana, prošle su dve nedelje od povrede, sve se odvija dosta dobro, osećam se dobro, nadam se za dve nedelje da ću biti spreman da se vratim, da se pridružim timu“, rekao je Mitrović u video poruci navijačima Al Hilala nakon što mu je u Beogradu uručena medalja Superkupa Saudijske Arabije, koji su saigrači osvojili i bez njegove pomoći.

 

 

"Mitrogol" je ove sezone na 36 utakmica za Al Hilal postigao 33 gola, ekipa je osvojila Superkup, nadomak je osvajanja titule prvaka u Saudijskoj Arabiji, ali je i u polufinalu Azijske Lige šampiona. Pre nekoliko dana Mitrović, koji se oporavlja u Beogradu, imao je radni ručak sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem. Piksija je obradovao brzi oporavak golgetera i vera da će biti potpuno spreman i u formi za UEFA EURO 2024. godine.

"Orlovima" su rivali u Grupi C Engleska, Slovenija i Danska, a tokom juna će se pripremati kroz dva kontrolna meča protiv Austrije i Švedske. Ovaj duel u Stokholmu biće i antologijski jer će se na tom meču od selekcije domaćina oprostiti Zlatan Ibrahimović.

Komentari (0)

Sport