Fudbal

Prekid u Novom Pazaru i ubedljiva pobeda Partizana

Komentari

Autor: Euronews

08/08/2021

-

23:57

Prekid u Novom Pazaru i ubedljiva pobeda Partizana
Partizan - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana zabeležili su i četvrtu pobedu za redom u prvenstvu, uz dobru i efikasnu igru koju su pružili u Novom Pazaru.

Crno-beli su slavili rezultatom 4:1 (1:0).

U meču koji je u 62. minutu bio prekinut zbog neprimerenog skandiranja publike, a posle pola sata nastavljen, mrežu domaćina crno-beli su načeli pogotkom Bibrasa Natha u 42. minutu. Snažnim udarcem sa 25 metara kapiten Partizana je smetio loptu u donji desni ugao - 1:0.

Na početku drugog poluvremena usledio je kontranapad Partizana, koji je završio Slobodan Urošević snažnim šutem za vođstvo od 2:0.

Posle grube greške golmana Ostojića koji je ispustio loptu pred svojim golom, a Rikardo Gomeš je poslao u mrežu za 3:0, pobednik je definitivno bio rešen.

Odmah posle toga usledili su incidenti na tribinama i prekid, a kada je meč nastavljen, povratnik u tim crno-belih Sejduba Suma iskoristio je dodavanja Baždara sa ubedljivih 4:0. 

Izgledalo je da će Partizan i ovaj duel završti bez primljenog gola, ali u poslednjim momentima, Mihailović je postigao počasnu pogodak za domaćina.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentari (0)

Sport