Fudbal

Partizan neće da igra polufinale Kupa? Iz Humske stiglo saopštenje nakon 173. "večitog derbija"

Komentari

Autor: Euronews

20/04/2024

-

20:45

Partizan neće da igra polufinale Kupa? Iz Humske stiglo saopštenje nakon 173. "večitog derbija"
Partizan neće da igra polufinale Kupa? Iz Humske stiglo saopštenje nakon 173. "večitog derbija" - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalski klub Partizan razmišlja o tome da ne pošalje ekipu na polufinalni meč nacionalnog Kupa protiv Crvene zvezde koji je na programu u sredu, 24. aprila na stadionu "Rajko Mitić".

Crno-beli su besni zbog načina na koji su izgubili 173. "večiti derbi", odnosno određenim odlukama glavnog arbitra Pavla Ilića za koga kažu da je glavni krivac za taj ishod meča.

 

 

Konkretno, u taboru Partizana smatraju da je kod drugog izjednačujućeg gola aktuelnog šampiona bilo prekršaja nad njihovim kapitenom Svetozarom Mrkovićem

"Sramni sudija, koji je pokrao i uništio 'večiti derbi', uradio je ono za sta je i poslat. Partizan će razmisliti da li će igrati polufinale Kupa Srbije, jer ne vidimo svrhu da igramo utakmicu, gde će neki Pavle Ilić vec odredrediti rezulta", stoji u saopštenju Partizana.

Inače, crno-beli su i na prošlom derbiju imali primedbu na suđenje istog arbitra koji je pokazao crveni karton Ksanderu Severinu, što je i sudijska komisija okarakterisala kao veliku grešku, ali mu je, ipak, dodeljeno da i ovoga puta sudi najznačajniji susret u srpskom fudbalu.

Komentari (0)

Sport