Fudbal

Mesi prihvatio uslove Pari sen Žermena: Očekuje se da kroz par sati sleti u Pariz

Komentari

Autor: Euronews

10/08/2021

-

12:16

Mesi prihvatio uslove Pari sen Žermena: Očekuje se da kroz par sati sleti u Pariz
AP Photo/Manu Fernandez, File - Copyright Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez, File

veličina teksta

Aa Aa

Argentinski fudbaler, Lionel Mesi, dogovorio je transfer u ekipu Pari sen Žermena, prenosi italijanski transfer ekspert, Fabricio Romano.

Mesi je pre nekoliko dana zvanično napustio Barselonu, tim u kome je proveo 20 godina, zbog toga što klub nije mogao da registruje kapitena, usled komplikacija u finansijskim regulativama. Najbolji fudbaler na svetu je povodom toga održao konferenciju na kojoj se obratio i zahvalio saigračima i ljudima koji su bili uz njega tokom godina.

Već neko vreme se spekuliše o tome gde će Mesi nastaviti karijeru, a najviše se pominje PSŽ. Lionelov dolazak se toliko priželjkuje u glavnom gradu Francuske, da su juče zatvorene neke ulice Pariza, a mnogobrojni ljubitelji fudbala su očekivali da Argentinac baš na taj dan sleti, pa su čekali na aerodromu ne bi li ga videli.

Međutim, Mesi još uvek nije doputovao u Pariz, iako, Romano tvrdi da je dogovorio sve detalje sa upravom PSŽ-a. Naime, Leo će, navodno, potpisati dvogodišnji ugovor po kome će zarađivati 35 miliona evra po sezoni uz bonuse, a uz to, Fabricio najavljuje Mesijev dolazak u Pariz kroz narednih par časova.

Kako stvari stoje, izgleda da nam ne preostaje ništa drugo, već da čekamo naredna dešavanja i potencijalnu zvaničnu potvrdu saradnje.

Komentari (0)

Sport