Fudbal

Ištvan Kovač sudi meč Srbija - Slovenija na Evropskom prvenstvu

Komentari

Autor: Tanjug

18/06/2024

-

11:37

Ištvan Kovač sudi meč Srbija - Slovenija na Evropskom prvenstvu
Ištvan Kovač sudi meč Srbija - Slovenija na Evropskom prvenstvu - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Ištvan Kovač iz Rumunije biće glavni sudija na meču između Srbije i Slovenije u drugom kolu grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA).

Njegovi pomoćnici biće Vasile Marinesku i Ovidiju Artene, dok je UEFA za četvrtog arbitra odredila Espena Eskasa iz Norveške. U VAR sobi biće Holanđanin Pol van Bekel.

Utakmica između Srbije i Slovenije biće odigrana u četvrtak od 15 časova u Minhenu. Srbija je u prvom kolu grupe C poražena od Engleske (0:1), dok je Slovenija odigrala 1:1 sa Danskom.

 

 

Portugalac Artur Soareš Dijaš određen je za glavnog sudiju meča između Danske i Engleske u drugom kolu grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA). 

Dijašu će pomagati sunarodnici Paulo Soareš i Pedro Ribeiro, dok je UEFA za četvrtog arbitra odredila Ukrajinca Mikolu Balakina. U VAR sobi biće Portugalac Tijago Martins i Španci Alehandro Ernandez i Huan Martinez Munuera.

Utakmica između Danske i Engleske biće odigran u četvrtak od 18 časova u Frankfurtu. Engleska je u prvom kolu pobedila Srbiju (1:0), dok su Slovenija i Danska odigrale bez pobednika, 1:1.

Komentari (0)

Sport