Fudbal

Odložena Skupština Fudbalskog saveza Srbije

Komentari

Autor: Tanjug

25/08/2021

-

14:12

Odložena Skupština Fudbalskog saveza Srbije
Odložena Skupština Fudbalskog saveza Srbije - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Skupština Fudbalskog saveza Srbije (FSS) odložena je i biće održana po završetku septembarskih obaveza A reprezentacije, saopšeno je na sajtu Saveza.

Kako se navodi, to je zaključak nakon sastanka Radne grupa za izradu Statuta FSS sa pravnim ekspertima Evropske fudbalske unije (UEFA) i Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).

Prethodno, u subotu od 11 sati, održaće se konsultativna sednica Izvršnog odbora, uz prisustvo eksperata iz UEFA i FIFA, a sve sa ciljem da se dobije moderan statut usaglašen sa najboljim evropskim iskustvima i standardima.

"Radna grupa za izradu Statuta FSS juče je imala višesatni sastanak sa pravnim ekspertima UEFA i FIFA. Nakon konsultacija oko predloženih amandmana na Statut zaključeno je da je najcelishodnije da se sednica Skupštine odloži i održi nakon završetka septembarskih aktivnosti A selekcije, kao i da se organizuje konsultativna sednica IO FSS uz prisustvo eksperata iz obe krovne organizacije, a sve u cilju da se dobije moderan statut usaglašen sa najboljim evropskim iskustvima i standardima", stoji u saopštenju FSS i dodaje se:

"Zamenik predsednika Nenad Bjeković doneo je odluku o odlaganju Skupštine i zakazao konsultativnu sednicu IO za subotu u 11 časova."

Komentari (0)

Sport