Fudbal

Partizan se bori za Ligu konferencija, Zvezda overava prolaz u Ligu Evrope

Komentari

Autor: Tanjug

26/08/2021

-

09:28

Partizan se bori za Ligu konferencija, Zvezda overava prolaz u Ligu Evrope
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde večeras protiv rumunskog Kluža igraju revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope (20.30), a pola sata kasnije Partizan u Humskoj dočekuje portugalsku Santa Klaru u revanš susretu plej-ofa za ulazak u Ligu konferencija.

Crveno-beli, posle ubedljive pobede u Beogradu 4:0, imaju priliku da se peti put uzastopno plasiraju u grupnu fazu jednog evropskog takmičenja.

"Kluž je klub ozbiljne istorije i tako ćemo tretirati utakmicu. Ne mogu da kažem da nam rezultat nije povoljan, ali mi ćemo se najjačim snagama uci u ovaj meč, jer ne želim nikakve scenarije kakve nismo zamislili. Mi smo u Beogradu odigrali dosta dobru utakmicu, teren govori sve, ne verujem da je baš tolika razlika, ali pohvale mojim momcima", istakao je trener srpskog šampiona Dejan Stanković.

S druge strane, crno-beli imaju gol zaostataka iz Portugala (1:2), ali u taboru crno-belih veruju da će na svom terenu uspeti da ga nadoknade.

"Svi dobro znamo koliko nam znači ova utakmica. Ući ćemo maksimalno spremni, motivisani i nadamo se uz pomoć navijača ostvariti pobedu i plasirati se u Evropu" , izjavio je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević.

Komentari (0)

Sport