Fudbal

Serhio Aguero demantovao medije: Nisam došao zbog Mesija u Barselonu

Komentari

Autor: Euronews

10/09/2021

-

11:20

Serhio Aguero demantovao medije: Nisam došao zbog Mesija u Barselonu
Serhio Aguero - Copyright Printscreen

veličina teksta

Aa Aa

Dolazak Serhija Aguera kao slobodnog igrača iz Mančester sitija u Barselonu bio je jasan znak navijačima da će njegov kum Lionel Mesi sigurno ostati u klubu.

Pa, kum nije dugme, pisali su španski mediji, ali dogodilo se što se dogodilo. Mesi je morao da ode ili da igra besplatno, pisalo se da je Kun ljut i da želi raskid. 

"Da budemo načisto, ponovo bih potpisao za Barselonu. Zbog samog imena kluba postoje mnogi igrači koji bi se odrekli novca samo kako bi došli. Kada se priča oko Barse pojavila znao sam da finansijski neću proći dobro, ali sam rekao svom agentu da me ne zanima novac, već da hoću da idem u Barsu", rekao je Aguero u intervjuu za RAC1.

 

 

Nije mu se posređilo da na "Kamp Nou" zaigra sa kumom.

"Pričao sam sa Leom, rekao mi je tokom Kopa Amerike da je delovalo da je sredio sve. Kada se vratio rekao mi je da je pokušao da sklopi dogovor, ali desilo se to što se desilo i bio sam šokiran, kao i svi ostali."

Odmah su se pojavile i glasine o tome kako se Aguero predomislio.

"Povredio sam list pre nego što je trebalo da budem predstavljen i tada su krenule glasine da ću napustiti klub tri dana posle Mesija. Izmislili su i nepostojeću klauzulu po kojoj sam ja morao da napustim klub ako Mesi nije tu. Nije mi bilo jasno zbog čega su pisali tako. Kada sam ja potpisao sa Barselonom, Mesi još nije produžio ugovor, još je pokušavao da postigne dogovor", jasan je Aguero.

Komentari (0)

Sport