Fudbal

Stanković i Degenek nakon Brage: Veoma važna pobeda, značiće nam mnogo

Komentari

Autor: Euronews

16/09/2021

-

21:13

Stanković i Degenek nakon Brage: Veoma važna pobeda, značiće nam mnogo
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener fudbalera crveno-belih Dejan Stanković bio je vidno srećan posle utakmice u izjavi za TV Arena sport.

"Ko je želeo da me sluša i da mi poveruje da će biti mnogo teško... Oni su nestvarno kvalitetna ekipa koja može da tri, četiri, pet puta menja sistem u toku igre. Spremili smo se, znali smo da ćemo u nekim momentima mnogo da patimo, ali kada uzmemo loptu da uradimo ono što smo spremili. Bili su fenomenalni. I kada je bilo teško, hladne glave su uspeli da proizvedu. Odigrali smo fenomenalnu utakmicu koja nam daje motiv i veru da zajedno idemo, a koja je granica - ne znam", rekao je Stanković za TV Arena sport.

Jedan od tvoraca Zvezdine pobede Mirko Ivanić rekao je da se ne seća kada je igrao težu utakmicu.

"Verovali smo, detaljno smo spremili utakmicu. Znali smo da će oni imati loptu, posed, a da ćemo mi čekati šanse koje ćemo morati da iskoristimo. Uspeli smo u tome. Ne pamtim ovako tešku utakmicu. Izdržali smo sve i pobedili"

Upitan je koliko je pobeda važna pred derbi koji će se igrati za vikend.

"Veoma važna pobeda, značiće nam mnogo. Sada treba da se oporavimo, naspavamo, sumiramo utiske i pripremimo za nedelju", odgovorio je Ivanić.

Miloš Degenek je kazao da nije prestajao da veruje u pobeda.

"Nisam prestao da verujem u pobedu. Super je osećaj. Mnogo ljudi... Mislim da je bilo dobro. Svi smo igrali kako treba, ne kako oni žele. Mislim da je bilo idealno. Ovo je bitno, prva utakmica, pobeda, tri boda, kreneš kako treba. Svaka iduća utakmica je bitna, ali počeli smo kako treba", kazao je Degenek za TV Arena sport.

Komentari (0)

Sport