Fudbal

Šeik ''pripretio'' Poketinu zbog Mesija: London je lep, sećaš se

Komentari

Autor: Euronews

20/09/2021

-

19:40

Šeik ''pripretio'' Poketinu zbog Mesija: London je lep, sećaš se
AP Photo/Francois Mori - Copyright Tanjug/AP Photo/Francois Mori

veličina teksta

Aa Aa

Pari sen Žermen je u nedelju uveče savladao ekipu Olimpika iz Liona sa 2:1 u okviru šestog kola francuske Lige 1, golovima Nejmara i Maura Ikardija.

Uprkos pobedi PSŽ-a, trener tima, Maurisio Poketino napravio je sebi novi problem. Naime, bivši trener Totenhema je u 76. minutu pri rezultatu 1:1 iz igre izvadio najboljeg fudbalera sveta, a možda i ikada, Lionela Mesija, koji je ostao u čudu nakon izlaska.

Doskorašnji kapiten Barselone je odigrao sjajan meč, stvorio mnoštvo šansi svojim saigračima, često igrao defanzivu, a par puta se i sam našao u šansi za gol, međutim nije imao sreće da zatrese mrežu.

 

 

Mesi je po izlasku začuđeno i pomalo razočarano gledao Poketina, kome čak nije pružio ruku, što je fudbalska javnost pomno propratila. 

Brat vlasnika PSŽ-a, Halid bin Haliva Al-tani, na tviteru je postavio sliku Poketina uz propratnu poruku: '' London je prelep grad, znaš to'', što je protumačeno kao upozorenje, pa čak i pretnja argentinskom stručnjaku.

Poketino je posle utakmice istakao da je Mesija iz igre izveo kako bi ga odmorio i sprečio da se povredi, jer navodno, ekipi sledi veoma zahtevan raspored.

Komentari (0)

Sport