Fudbal

Problemi u PSŽ-u: Lionel Mesi propušta naredni meč

Komentari

Autor: Euronews

21/09/2021

-

17:11

Problemi u PSŽ-u: Lionel Mesi propušta naredni meč
AP Photo/Francois Mori - Copyright Tanjug/AP Photo/Francois Mori

veličina teksta

Aa Aa

Uprkos pobedi PSŽ-a nad Olimpikom iz Liona, trener tima, Maurisio Poketino napravio je sebi novi problem. Naime, bivši trener Totenhema je u 76. minutu pri rezultatu 1:1 iz igre izvadio najboljeg fudbalera sveta koji je ostao u čudu nakon izlaska.

To je izazvalo veliku pažnju javnosti, koja je posebno bila zapanjena posle toga, kada je brat vlasnika kluba poslao vrlo tanko uvijenu pretnju treneru, a samo dan nakon toga objavljeno je da Mesi neće nastupati u narednom meču protiv Meca, zbog navodne povrede:

”Situacija je jasna. Da bi se razumela izmena, treba da znate da smo gledali Lionela i videli smo da ima bolove u kolenu. Posle sudara se držao za koleno. Imao je vrlo dobro prvo poluvreme. Jeste pogodio prečku, ali je bio dobar. Posle 75 minuta smo videli sve što treba i odlučili smo da ga zamenimo” rekao je Poketino, pa dodao:

”Pravimo planove za mesec posle reprezentativne pauze. Najvažnije su utakmice koje dolaze. Prioritet je dobrobit svakog igrača i zajednice. Sportski prioritet je uvek da se dobije sledeća utakmica.” 

Komentari (0)

Sport