Fudbal

Aleksandar Stanojević podneo ostavku: Klub je nije prihvatio, ali on ne veruje da će biti tu i sledeće sezone

Komentari

Autor: Euronews

28/09/2021

-

15:18

Aleksandar Stanojević podneo ostavku: Klub je nije prihvatio, ali on ne veruje da će biti tu i sledeće sezone
Aleksandar Stanojević podneo ostavku: Klub je nije prihvatio, ali on ne veruje da će biti tu i sledeće sezone - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener fudbalera Partizana ispunio je obećanje i održao otvorenu konferenciju, ali ne za medije, već za sve navijače crno-belih, koji su mogli da mu postavljaju pitanja bez ograničenja.

Šef stručnog štaba lidera na tabeli je tom prilikom otkrio da je posle poraza od Crvene zvezde u prošlosezonskom finalu Kupa podneo ostavku, koja u klubu nije usvojena, a iskreno je rekao da sumnja hoće li sledeće sezone biti na klupi kluba iz Humske.

"Podneo sam ostavku posle poraza od Zvezde u finalu kupa. To je bio moralni čin, jer Partizan mora da osvaja trofeje i ulazi u Evropu. I ja sam dao iskrenu ostavku i otišao. Ljudi iz kluba su me vratili, nema potrebe da patetišem. Nema alibija", naveo je on i potom dodao:

"Teško da ću moći da ostanem ovde i naredne sezone. Svaki čovek bi voleo da doživi sudbinu Ljubiše Tumbakovića za mene učitelja grobarskog načina funkiconisanja da tako kažem. Čovek koji nas je naučio šta znači Partizan. On je koliko deset godina bio kod nas, ali ovde je teško ostati toliko dugo".

Stanojević se dotakao i optužbi da je rasista i da se nije radovao golu Natha protiv Crvene zvezde.

"Loše smo počeli derbi. Sramotno loše. To je najveće razočaranje koje sam doživeo. Imaš dva boda prednosti, imaš svoj stadion, a mi počeli kao da smo četvrti na tabeli. Natho posle radi neke taktičke stvari koje sam mu rekao da ne radi, a na njega nikad ne vičem. Pametniji je, zna bolje fudbal od mene, ali sam mu tad rekao svašta! Vrištao sam na njega i on posle minut postiže gol. I sad zamislite mene kao idem i skačem u situaciji kad sam mu svašta rekao. A, voleo bih da ste me videli kad je trebalo da postignemo gol i završimo derbi... Tako da, nemojte molim vas da pomišljate na neke gluposti", rekao je Stanojević.

Komentari (0)

Sport