Fudbal

Stanojević nakon susreta sa Florom: Težak teren, zadovoljni smo ishodom

Komentari

Autor: Euronews

30/09/2021

-

21:45

Stanojević nakon susreta sa Florom: Težak teren, zadovoljni smo ishodom
Aleksandar Stanojević - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Parizana savladali su Floru 2:0 na svom terenu u drugom kolu grupne faze Lige Konferencija, a posle meča trener crno-belih Aleksandar Stanojević sabrao je utiske sa utakmice.

"Drago mi je da smo nastavili sa dobrim igrama u Evropi, opet smo pobedili, sve čestitke mojim igračima. Kiša je padala ceo dan, teško je bilo igrati na ovom terenu, pa moramo biti zadovoljni rezultatom", rekao je Stanojević.

Strateg crno-belih se osvrnuo i na zdravstveno stanje fudbalera Flore Markusa Sepika, kojeg je Hitna pomoć morala da odveze u Urgentni centar.

"Nadam se da je momak dobro i da će sve biti u redu. Želimo mu sve najbolje".

Stanojević je ponovo istakao važnost podrške sa tribina.

"Navijači nam uvek znače, danas su ponovo bili uz nas, navijanje je bilo odlično uprkos lošem vremenu. Publika nas je dizala u momentima kada smo oscilirali u igri", rekao je trener Partizana i objasnio zašto Saničanin nije bio u konkurenciji za današnji meč.

"Siniša Saničanin je pozitivan na korona virus, uradio je test. Odlično se oseća ali takva su pravila, kada si pozitivan ne možeš ni da treniraš ni da igraš", zakljucio je Stanojević.

Poput trenera, ni igrači Partizana nisu krili zadovoljstvo posle pobede.

"Kontrolisali smo utakmicu, mi smo se pitali. Bili smo bolji i zasluženo smo pobedili. Osvojili smo nova tri boda i idemo ka prolasku", rekao je Saša Zdjelar posle utakmice.

Flora je "pritisla" Partizan na početku.

"Bilo je samo pitanje vremena kada ćemo dati gol. Šta znači pritisla? Pa svaka ekipa je na početku utakmice, u prvih 15 minuta, tvrda. Oni su dobar tim, tu nema dileme", kazao je Zdjelar.

"Tek nam predstoji borba. Daćemo sve od sebe. Imamo svoj kvalitet".

Ivan Obradović je rekao takođe izrazio zadovoljstvo.

"Sigurno je da smo zadovoljni kada se pobedi. Nova tri boda i idemo dalje", rekao je Obradović.

Sledi Gent, a Obradović je naveo da poznaje belgijski tim, za koji je rekao da je "stabilan klub".

 

Komentari (0)

Sport