Fudbal

Holanđanin dobio poverenje: Kuman ostaje trener Barselone

Komentari

Autor: Euronews

02/10/2021

-

19:07

Holanđanin dobio poverenje: Kuman ostaje trener Barselone
Holanđanin dobio poverenje: Kuman ostaje trener Barselone - Copyright Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Barselone gostuju večeras Atletiko Madridu u velikom derbiju španskog prvenstva (21h), a bez obzira na ishod tog duela, Ronald Kuman će ostati trener velikana iz Katalonije, potvrdio je prvi čovek kluba Đoan Laporta.

"Ronald Kuman će ostati Barsin terner. Mislimo da zaslužuje bar malo poverenja iz brojnih razloga. On je 'Barselonista', a to nešto znači u svetu "Barsenolizma". Nastaviće da radi i zaslužuje malo poverenja. Voli Barsu, a odlučio je da dođe u vreme najteže sportske i upravne teškoće. Posle razgovora s njim, vidim da veruje ovom timu, pogotovo kada se oporave povređeni Dembele i Aguero", rekao je Laporta i dodao:

"Od tada će imati više prostora. Kuman je navijač ovog kluba i ostaće na mestu trenera. Ima važeći ugovor i nadamo se da će se vratiti pobedama i dobroj igri. Siguran sam da će uraditi sve što može za to.

Prvi čovek kluba je zamolo navijače da pruže podršku holandskom strulnjaku i d ajeuveren d aće rezultati doći.

"Shvatam da vreme nije dobro i da navijači očekuju bolju Barselonu, ali molim ih da imaju strpljenja. Kuman zaslužuje da verujemo u njega i budite sigurni da će se situacija popraviti", rekao je Laporta.

Komentari (0)

Sport