Fudbal

Bundesliga u znaku igrača Ajntrahta: Golman Trap igrač kola, Kostić u idelanom timu

Komentari

Autor: Euronews

04/10/2021

-

11:20

Bundesliga u znaku igrača Ajntrahta: Golman Trap igrač kola, Kostić u idelanom timu
Trap - Copyright Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

veličina teksta

Aa Aa

Pao je Bajern u Minhenu i to od ruke Filipa Kostića. Srpski reprezentativac je asistencijom za izjednačenje, pa golom u 85. minutu doneo Ajntrahtu iz Frankfurta veliku pobedu nad liderom Bajernom iz Minhena (2:1). Time je prekinuo niz Bavaraca od 30 mečeva u nizu bez poraza u Bundesligi, a svom timu posle pet uzastoipnih remija doneo prvi trijumf u Bundesligi.

Srpski as se posle skandala, kad je odbio da trenira jer mu je klub navodno zabranio transfer u Lacio, a zatim posle otkrivanja i pravih razloga koji se završio raskidom ugovora sa menadžerom, vratio na teren u punom sjaju. Na četiri ligaške utakmice postigao je dva gola uz četiri asistencije. Uz to je dodao asistenciju protiv Fenerbahčea u Ligi Evrope i jedini meč bez njegovog učešća u golovima bio je duel sa Antverpenom!

 

 

Međutim, Kostić nije i igrač 7. kola Bundeslige prma "Kikeru", već je to njegov saigrač - golman Kevin Trap. Branio je zaista maestralno, imao je 11 odbrana i sigurno da je uz Kostića bio istinski junak neočekivanog trijumfa. 

Prema Kikeru, idelani tim 7. kola Bundeslige je: Trap (Ajntraht) - Mavropanos (Štutgart), Linhart (Frajburg), Bejer (Borusija M.) - Širi (Keln) - Nkunku (Lajpcig), Virc (Bajer L.), Kostić (Ajntraht) - Avonidži (Union berlin), Šik (Bajer L.), Embolo (Borusija M.).

Komentari (0)

Sport