Fudbal

Zoran Mirković se vraća fudbalu: Maribor želi Batu za trenera

Komentari

Autor: Euronews

05/10/2021

-

11:17

Zoran Mirković se vraća fudbalu: Maribor želi Batu za trenera
Zoran Mirković - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Jedan bivši trener Partizana možda napušta Sloveniju, a drugi možda dolazi u ovu zemlju. Takav je izveštaj današnjeg slovenačkog sportskog lista "Ekipa šport SN" koji kao udarnu vest donosi da je Maribor zainteresovan da na klupu dovede Zorana Batu Mirkovića, a da Savo Milošević nema podršku novog gazde Olimpije i da bi trebalo da napusti klub.

Sportski direktor ekipe iz "Ljudskog vrta" Marko Šuler, nekadašnji štoper koji je bio na listi pojačanja crno-belih, veruje da bi nekadašnji srpski reprezentativac i trener Partizana od avgusta 2018. do 10. marta 2019. godine uneti u klub potrebno znanje i enrgiju da se na kraju povrati titulu izgubljenu pre dve godine. Radovan Karanović je kao trener vodio ekipu protiv Olimpije, ali u narednih 48 sati, veruju slovenački mediji, biće imenovan novi trener. Maribor je posle 12 kola četvrti na tabeli sa šest bodova manje od lidera Kopra.

Euronews/Printscreen

 

 

Mirkovića je na klupi Partizana od 27. marta 2019. zamenio baš Savo Milošević, koji se nalazi već mesec dana na udaru slovenačkih medija i špekulacija oko otkaza. Neime, gazda Milan Mandarić već dve godine pokušava da proda Olimpiju, a sada je navodno našao novog vlasnika koji želi promene i svog trenera. Milošević ima čvrst ugoor sa Ljubljančanima koje je preuzeo ovog leta i videćemo hoće li najave medija iz Slovenije oko Mandarića, a samim tim i našeg trenera biti tačne.

Komentari (0)

Sport