Fudbal

Kapiten Milan Borjan o poslednjim događanjima: Zvezda mnogima smeta, ali uz navijače možemo sve

Komentari

Autor: Euronews

12/10/2021

-

11:12

Kapiten Milan Borjan o poslednjim događanjima: Zvezda mnogima smeta, ali uz navijače možemo sve
Milan Borjan - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda je pregurala uspešno jedan jako težak period u kome nije mogla da računa na četvoricu izuzetno važnih igrača Milana Borjana, Aleksandra Drgaovića, Miloša Degeneka i Aleksandra Kataija.

Kvartet je preležao korona virus, oporavio se u potpunosti i vratio treninzima, pa se očekuje da će svi već od subote i duela sa Kolubarom ponovo biti na terenu.

"Odlično se osećam. U potpunosti sam se oporavio, sve je u najboljem redu i treniram maksimalno. Ne samo ja, već čitava ekipa radi na vrhunskom nivou kako bi što spremniji dočekali sve izazove koji slede", istakao je Borjan za klupski sajt.

 

 

Zvezdu očekuje ponovo pakleni ritam do 10. novembra.

"Praktično ćemo dva puta nedeljno igrati utakmice, i to je nešto za šta su potrebne i fizička i mentalna snaga. Ipak, verujem da smo sposobni da ponovo usrećimo sve one koje su uz nas i da dobrim rezultatima "nateramo" zvezdaše da budu ponosni".

Bilo je turbulentno i na tribinama, ali i u medijima kada je Crvena zvezda u pitanju, ne krije kapiten tima. Bilo je raznih insinuacija...

"Zvezda je u poslednjih pet godina mnogo porasla, vratila se tamo gde pripada, i dominira. Baš zato imam osećaj da svima smeta i da su svi krenuli u napad na nju i na svakog od nas. Osećam da su samo zvezdaši uz nas, uz svoj klub, ali i to je dovoljno, jer mi uz pravu podršku sa tribina možemo da pokažemo da smo jači od svega i od svih. Zato pozivam sve zvezdaše da budu uvek uz nas, na svakoj utakmici, na svakom stadionu, a naročito na Marakani. Jer zajedno na taj način sve možemo da pobedimo i na terenu i van njega i da pokažemo da smo sa razlogom najveći", zaključio je Borjan.

Komentari (0)

Sport