Fudbal

Postignut dogovor: Kolarov dolazi u Zvezdu

Komentari

Autor: Euronews

27/05/2021

-

19:12

Postignut dogovor: Kolarov dolazi u Zvezdu
Postignut dogovor: Kolarov dolazi u Zvezdu - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda i Aleksandar Kolarov postigli su dogovor i doskorašnji kapiten srpske reprezentacije pojaviće se na početku priprema za sledeću sezonu, navodi portal "Mozzart sport".

Fudbaler Intera već nekoliko meseci dovodi se u vezu sa srpskim šampionom, pregovore sa njim vodio je generalni direktor Zvezdan Terzić, a za iskusnog levog beka spreman je ugovor na dve godine. 

Kolarov se u pre par dana završenoj sezoni okitio šampionskom titulom sa Interom u Italiji. Iskusni defanzivac doprineo je velikom slavlju "neroazura" sa jednom asistencijom u sedam nastupa, a na manju minutažu uticale su i povrede.

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije trenutno se nalazi na oporavku u Italiji nakon operacije leđa. Posle potpisivanja ugovora sa Aleksandrom Dragovićem, dolazak njegovog imenjaka Kolarova predstavljao bi ozbiljno pojačanje za Crvenu zvezdu u napadu na Ligu šampiona sledeće sezone.

U tim iz Ljutice Bogdana očekuje se i povratak Nenada Krstičića, čeka se samo da prvo zvanično raskine ugovor sa grčkim AEK-om.

Komentari (0)

Sport