Fudbal

Rasim Ljajić prvi kandidat za predsednika FSS

Komentari

Autor: Vladimir Sukdolak

11/05/2021

-

13:48

Rasim Ljajić prvi kandidat za predsednika FSS
Rasim Ljajić prvi kandidat za predsednika FSS - Copyright Tanjug/Dimitrije Goll

veličina teksta

Aa Aa

Od kada je Slaviša Kokeza krajem marta podneo ostavku na mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS), u javnosti su se pojavile brojne spekulacije oko njegovog naslednika.


Kao kandidati za budućeg prvog čoveka srpske "kuće fudbala" figurirali su se Nemanja Vidić, Zvezdan Terzić, Nebojša Leković, Vladan Lukić…

Poslednji u nizu kandidata je Rasim Ljajić, dugogodišnji istaknuti političar, ali i čovek iza koga stoji iskustvo rada u srpskom fudbalu. U ovom trenutku, prema nezvaničnim informacijama, slovi za najozbiljnijeg pretendenta na vodeću funkciju FSS. Ljajić je, inače, počasni predsednik FK Novi Pazar i bivši član uprave beogradskog Partizana.

Ideja da Rasim Ljajić sedne u "vruću" fotelju FSS, potekla je upravo iz novopazarskog kluba.

- Za funkciju predsednika FSS, Novi Pazar predlaže Rasima Ljajića, koji bi svojim ugledom, znanjem i energijom mogao da donese neophodne promene – glasila je nedavna poruka superligaša iz Raške.

Nekadašnji potpredsednik Vlade Republike Srbije, ministar spoljne i unutrašnje trgovine, turizma i telekomunikacija, politički je aktivan od 1990. godine. Rasim Ljajić rođen je 1964. u Novom Pazaru.
 

Komentari (0)

Sport