Fudbal

Partizan i Crvena zvezda se bore za prvo mesto u grupi: Crno-beli u Gentu, Zvezda čeka Midtjiland

Komentari

Autor: Euronews

04/11/2021

-

11:27

Partizan i Crvena zvezda se bore za prvo mesto u grupi: Crno-beli u Gentu, Zvezda čeka Midtjiland
Partizan i Crvena zvezda se bore za prvo mesto u grupi: Crno-beli u Gentu, Zvezda čeka Midtjiland - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde nastavljaju obaveze na evropskoj sceni. Crno-beli u Belgiji gostuju ekipi Genta u okviru 4. kola Lige konferencija, dok aktuelni šampion Srbije na svom terenu u okviru iste runde takmičenja u Ligi Evrope dočekuje danski Midtjiland.

Tim iz Humske će na severu Evrope biti znatno oslabljen, budući da su Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić i Lazar Marković povređeni, a na klupi neće biti ni suspendovanog trenera Aleksandra Stanojevića, pa će ekipu voditi njegov pomoćnik Igor Duljaj.

"Belgijanci su ozbiljna ekipa i njihova liga je izuzetno jaka. Ipak, mi nismo odustali od prvog mesta i borićemo se da pobedom povratimo mesto koje mislimo da nam po kvalitetu pripada", kaže defanzivac crno-belih Nemanja Miletić koji će sigurno biti deo poslednje linije ispred golmana Aleksandra Popovića.

Ukoliko fudbaleri Partizana u Belgiji ostvare trijumf vratili bi se na čelo grupe B Lige konferencija, a lidersku poziciju u svojoj F grupi Lige Evrope Crvena zvezda će pokušati da sačuva pobedom nad danskim Midtjilandom.

"Nema kalkulacija. Mi smo Crvena zvezda i uvek moramo da idemo na pobedu, pogotovo što igramo pred našim navijačima. Za to smo se spremali i daćemo sve od sebe da to uradimo. Tokom sezone smo pokazali da smo jaki kao tim i verujem da ćemo takvi biti i večeras", poručio je Aleksandar Katai koje se večeras vraća u tim crveno-belih.

Komentari (0)

Sport