Fudbal

Totenhem se trka sa Arsenalom: Konte želi Vlahovića po svaku cenu

Komentari

Autor: Euronews

09/11/2021

-

17:45

Totenhem se trka sa Arsenalom: Konte želi Vlahovića po svaku cenu
Antonio Konte - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Novi trener Totenhema Antonio Konte, nagovorio je čelnike londonskog kluba da plate 60 miliona funti za napadača Fiorentine Dušana Vlahovića, saopštili su engleski mediji.

Pored Totenhema, istu ponudu je navodno poslao i Arsenal. Engleski "Ekspres" ističe da je novi trener "petlova" Antonio Konte zacrtao da srpskog napadača po svaku cenu ubedi da dođe u London i da je spreman da izdejstvuje 60 miliona funti, pa i više od toga za obeštećenje Fiorentini.

Mediji u Italiji tvrde da je Vlahović odbio Arsenal i uveravaju da će ostati u Seriji A, ali od januara u dresu Juventusa. Međutim, ne treba prenebregnuti ubeđivačku moć Antonija Kontea, opominju Italijani, pre svega jer je prošlosezonski trener Intera - radoholik i fudbalski fanatik.

I naš 21-godišnji napadač ima sličan mentalitet i najviše moguće ambicije, pa nije nemoguće da mu Konte "uđe u glavu" i da njih dvojica pronađu zajednički jezik. Do kraja godine sigurno će transfer Vlahovića iz Firence, sa kojom uzgred ima ugovor do juna 2023, biti udarna vest u svim svetskim sportskim medijima.

Srpski rekord Luke Jovića je svakako ugrožen (obeštećenje prilikom transrera u Real 60 miliona evra), a Roko Komiso, gazda Fiorentine, znaće da naplati talenat i neverovatnu formu igrača koji je u ovoj godini postigao 25 pogodaka.

Komentari (0)

Sport