Fudbal

Dragan Stojković: Napašćemo u Lisabonu, borićemo se za prvo mesto!

Komentari

Autor: Euronews

11/11/2021

-

21:36

Dragan Stojković: Napašćemo u Lisabonu, borićemo se za prvo mesto!
Dragan Stojković: Napašćemo u Lisabonu, borićemo se za prvo mesto! - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Srbije napravili su lepu uvertiru pred odlučujući meč u kvalifikacijama za Mundijal protiv Portugala, budući da su danas u prijateljskoj utakmici ubedljivo savladali Katar 4:0. Utiske posle meča podelio je naš selektor Dragan Stojković.

"Prvi deo utakmice protekao je kako smo i želeli, u ritmu koji je bio zadovoljavajući, ali ne preterano agresivan. Zaigrali smo bolje pred kraj prvog dela susreta. Drugo poluvreme je bilo bolje, video smo dosta šansi i golova. Jedna dobra trening predstava", rekao je selektor posle meča. 

Stojković je izveo kombinovan sastav za ovaj meč.

"Trudim se da napravim najbolje odluke za tim. Mislim da ni danas nisam pogrešio, videli ste kako smo igrali", rekao je Piksi.

Naša selekcija će kartu za direktan plasman na SP u Kataru tražiti u nedelju od 20:45 protiv Portugalije u Lisabonu.

"Znali smo 99 odsto da će utakmica u Lisabonu odlučivati za prvo mesto. Ponosan sam na naš tim koji je u ovim utakmicama uspeo da pokaže kvalitet i što je najvažnije da ostanemo u borbi za prvo mesto. Najvažnija i teška utakmica, jedan veliki izazov za naš tim", naveo je Stojković i dodao:

"Biće otvorena utakmica, pokušaćemo da nastavimo da igramo dobro i ostvarimo rezultat koji će nam biti potreban da budemo prvi. Najvažnije je da se Srbija bori za prvo mesto, ne za drugo, ne za treće, već za prvo", zaključio je selektor.

Srbija zauzima prvo mesto tabele A sa 17 bodova, sa tim što ima utakmicu i bod više od Portugalije, koja večeras u Dablinu igra protiv Irske.

Komentari (0)

Sport