Fudbal

Aleksandar Mitrović najbolji igrač Čempionšipa u oktobru: Skot Parker najbolji trener

Komentari

Autor: Euronews

12/11/2021

-

11:03

Aleksandar Mitrović najbolji igrač Čempionšipa u oktobru: Skot Parker najbolji trener
Aleksandar Mitrović - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović postigao je osam golova za Fulam u oktobru, što ga je najpre uvrstilo u idealan tim meseca u Čempionšipu, a sada je stigla i nagrada za zvanično najboljeg igrača lige.

Srpski reprezentativac je fudbaler koga mnogi smatraju za najboljeg napadača engleske druge lige svih vremena, a on smatra da su njegove dobre igre i golovi došli kao plod odlične homogenosti u ekipi iz Londona.

"Fulam je vrlo kvalitetan tim, na svakoj poziciji ima odlične igrače, a iz te kreativnosti celog tima smo došli u situaciju da stvaramo mnogo šansi. Neke od njih sam uspeo da pretvorim u golove i hvala celoj ekipi na pomoći", rekao je Mitrović i nastavio:

"Hvala i treneru Silvi koji veruje u mene, a pogotovo hvala navijačima. Dobiti nagradu za najboljeg igrača meseca je zaista značajno, ali za mene je najznačajnije da igramo dobro i osvajamo bodove".

Nagradu za najboljeg menadžera u oktobru dobio je Skot Parker iz Bormuta, koji je svojevremeno sarađivao sa Mitrovićem, ali nisu imali baš najbolji odnos.

Komentari (0)

Sport