Fudbal

Bastijan Švajnštajger uz "orlove" sa stegnutom pesnicom: Impresivno, fenomenalna igra

Komentari

Autor: Euronews

15/11/2021

-

08:05

Bastijan Švajnštajger uz "orlove" sa stegnutom pesnicom: Impresivno, fenomenalna igra
Bastijan Švajnštajger uz "orlove" sa stegnutom pesnicom: Impresivno, fenomenalna igra - Copyright Twitter/Bastijan Švajnštajger

veličina teksta

Aa Aa

Nekadašnji kapiten "pancera" i osvajač Svetskog prvenstva 2014, Bastijan Švajnštajger, sa suprugom Anom Ivanović pratio je odlučujući meč Srbije za plasman na Mundijal u Kataru i uživao u pobedi "orlova" protiv Portugala od 2:1.


Popularni "Švajni" čestitao je srpskom timu trijumf i odao priznanje na, kako je i sam napisao, fenomenalnoj igri. Nemac je na Twitter profilu okačio i svoju fotografiju sa stisnutom pesnicom ispred televizora na kojem su u tom trenutku išli kadrovi slavlja srpskih fudbalera.

"Ovo je bilo prilično impresivno", napisao je na engleskom, zatim na srpskom dodao: "Fenomenalna igra", a potom zaključio čestitkom ponovo na engleskom jeziku: "Čestitam plasman na Svetsko prvenstvo".

Zanimljivo da je i pre meča Bastijan imao zanimljiv Twitt. Prvo je čestitao Nemcima na nova tri osvojena boda, a onda najavio da je vreme za Anu i njega da prekrste palčeve i da pruže podršku Srbiju uz "Ajde".

 

Komentari (0)

Sport