Fudbal

Stanković posle prolaska u osminu finala kupa: Svačega je bilo u prvih 10 minuta

Komentari

Autor: Euronews

18/11/2021

-

15:06

Stanković posle prolaska u osminu finala kupa: Svačega je bilo u prvih 10 minuta
Dejan Stanković - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Plasman u osminu finala Kupa Srbije bio je jedini cilj Crvene zvezde u Inđiji, a do njega se stiglo u jednom zahtevnom meču protiv lidera Prve Lige Srbije i golom Rišaira Živkovića u 24. minutu. Crveno-beli su promašili penal u petom minutu (Katai), imali brojne prilike, ali se tresla i stativa golmana Popovića jer je Inđija igrala dobro.

"Posle pauze te prve utakmice su uvek najteže jer smo imali samo 12-13 igrača na treninzima. To ne govori ništa jer moraš na terenu da budeš pravi. U prvih 10 minuta je bilo svačega, mogli smo da primimo gol, da ga damo, imali smo penal. Posle je bilo dobro, čestitam momcima na prolazu to je jedini stvar koja je bila bitna", rekao je trener Crvene zvezde Dejan Stanković na "TV Arena Premium".

Trener Inđije Nebojša Jandrić, uprkos eliminaciji, mogao je da bude zadovioljan prikazanim jer je malo superligaša koji su ovako uspeli da isprariraju i ugrožavaju šampiona.

"Ovo je za nas bio meč koji je trebalo da nam da odgovore na neka pitanja. Sa odgovorima smo zadovoljni. Taj potencijal koji imamo, moramo da dorađujemo u narednom periodu. Čestitam Zvezdi na pobedi, što se nas tiče, nadamo se da ćemo se naredne godine sresti sa njima ovde u nekim drugim okolnostima", istakao je Jandrić za "TV Arena Premium".

Žreb za osminu finala Kupa Srbije obaviće se sutra od 13. časova.

Komentari (0)

Sport