Fudbal

Fudbaler Šefilda pušten iz bolnice: Džon Flek se oseća bolje nakon kolabiranja na terenu

Komentari

Autor: Euronews

24/11/2021

-

13:50

Fudbaler Šefilda pušten iz bolnice: Džon Flek se oseća bolje nakon kolabiranja na terenu
Džon Flek - Copyright AP / Lee Smith

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaler Šefild junajteda Džon Flek otpušten je jutros iz bolnice u koju je odveden nakon što je tokom sinoćne utakmice protiv Redinga kolabirao na terenu, saopštio je engleski klub.

Tridsetogodišnji škotski internacionalac se samo srušio na terenu i nakon ukazane lekarske pomoći, koja je trajala dobrih desetak minuta, na nogama je uspeo da napusti stadion, ali je na licu nosio masku za dotok kiseonika.

U lokalnoj bolnici su urađene detaljne analize i ustanovljeno je da prvotimac Šelfilda može da bude otpušten na kućno lečenje.

"Šefild junajted sa radošću obaveštava da je Džon Flek napustio bolnicu i da se vratio u Šefild. Sve vreme je bio svestan i komunicirao sa predstavnicima kluba, medicinskim osobljem, kao i sa porodicom. Klub i sam igrač se zahvaljuju svima na rečima podrške u teškim trenucima koji su iza nas", poručili su iz Šefilda.

Podsećanja radi, odmah nakon utakmice pordršku svom igraču dao je i trener Slaviša Jokanović koji je pobedu posvetio upravo iskusnom pkostksom fudbaleru:

"Mogu samo da pohvalim igrače što su držali naše vođstvo u teškim okolnostima. Ova pobeda je za Flekija, svi mu želimo brz i uspešan oporavak“, napisao je na Tviteru srpski strateg.

Komentari (0)

Sport