Fudbal

Prvi čovek Parižana ne odustaje od napadača: Mbape će osvojiti "Zlatnu loptu" u dresu PSŽ

Komentari

Autor: Euronews

30/11/2021

-

13:07

Prvi čovek Parižana ne odustaje od napadača: Mbape će osvojiti "Zlatnu loptu" u dresu PSŽ
Mbape - Copyright Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

veličina teksta

Aa Aa

Naser Al Kelaifi, predsednik Pari sen Žermena bio je sinoć veoma interesantan medijima na dodeli "Zlatne lopte" koju dodeljuje "Frans fudbal", a koju je sedmi put u karijeri osvojio Lionel Mesi.

Ponosan što je igrač PSŽ-a podigao pehar za najboljeg igrača u 2021. godini, Al Kelaifi je nagovestio da nije odustao od težnje da obnovi ugovor sa Kilijanom Mbapeom.

"Nadam se da će "Zlatnu loptu" osvojiti i drugi naši igrači. Počevši od Kilijana Mbapea, koji to mnogo želi. Kilijan je sjajan igrač, veliki čovek i zna šta treba da radi", izjavio je intrigantno Al Kelaifi posle ceremonije u pariskom teatru Šatle.

Mbapeu ugovor ističe na kraju sezone, već za mesec dana moći će da pregovara sa drugim klubovima o ponudama i zato se Al Kelaifiju žuri da nekom ponudom pokuša da ga zadrži. U isto vreme je čelnik "svetaca" morao da demantuje priče da je pregovarano sa trenerom Zinedinom Zidanom kao naslednikom Maurisija Poketina.

"Nismo imali kontakt sa Zidanom. On je dobar trener, ali mi već imamo dobrog trenera. Poketino je srećan ovde, radi dobar posao i mi smo zadovoljni njime. Potrebno je vreme. Ne želim da pričam o glasinama", istakao je čelnik PSŽ.

Komentari (0)

Sport