Fudbal

Juventus želi Mitrovića: Srpski napadač blizu Torina

Komentari

Autor: Euronews

03/12/2021

-

11:39

Juventus želi Mitrovića: Srpski napadač blizu Torina
Aleksandar Mitrović - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Srpski fudbaler, Aleksandar Mitrović, mogao bi da postane novi igrač italijanskog Juventusa, prenosi ''Tutosport''.

Naime, torinski gigant već duže vreme želi da dovede napadača, a glavna meta bio je Dušan Vlahović. Međutim, Fiorentina ne želi da se odrekne levonogog centarfora, pa se Juve okrenuo drugom bivšem igrači Partizana, Aleksandru Mitroviću.

Napadač Fulama bi sigurno bio znatno jeftinija opcija, čak ni razlika u godinama u odnosu na Vlahovića ne predstavlja problem, s obzirom na to da popularni Mitrogol ima tek 27 godina. Kako navode italijanski mediji, u prethodnom periodu je Juve slao ljude da prate i gledaju Srbina u Čempionšipu, a čak se pominje da je bilo i telefonskig poziva povodom transfera.

Mitrović je trenutno prvi strelac Čempionšipa, uspeo je da postigne čak 21 pogodak na 19 odigranih utakmica, a uz to zabeleži i pet asistencija, što je zaista fantastična statistika.

Dvadesetsedmogodišnji srpski reprezentativac je tokom karijere nastupao za Teleoptik, Partizan, Anderleht, Njukasl i Fulam. Za reprezentaciju je debitovao u junu 2013. godine, od kada je zabeležio 69. nastupa na kojima je postigao 44 gola.

 

Komentari (0)

Sport