Fudbal

Marselo Galjardo ostaje u River Plejtu

Komentari

Autor: Euronews

08/12/2021

-

18:38

Marselo Galjardo ostaje u River Plejtu
Marselo Galjardo - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Marselo Galjardo ostaće trener River Plejta. Argentinski stručnjak je na današnjoj konferenciji za medije objavio svoju odluku.

”Poslednjih nekoliko dana je bilo jako teško za mene, jer nisam mogao da se izolujem i da prekinem da radim. Pre nekoliko nedelja sam rekao da je došao trenutak da posle sedam i po godina razmislim šta i kako dalje, da sagledam celu situaciju. Najvažnije je bilo da uzmem malo vremena, da sagledam šta je najbolje za ovu instituciju u kojoj smo. Istina je da nisam imao previše vremena, ali sam odlučio da ostanem u River Plejtu još godinu dana“, rekao je Galjardo.

U prethodnom periodu bilo je nagađanja da će Argentinac naslediti Oskara Tabareza na klupi selekcije Urugvaja.

”Imao sam ponude, ali ih nisam ni saslušao. Zahvalan sam što sam imao više opcija na stolu, međutim, dok god imam važeći ugovor i nisam slobodan, nisam želeo ni da razmatram druge mogućnosti“.

Galjardo je od 2014. na klupi Rivera sa kojim je osvojio dva Kopa Libertadores (2015, 2018), Kopa Sudamerikanu (2014), tri Rekopa Sudamerikane (2015, 2016, 2019), titulu prvaka Argentine, kao i tri Kupa i dva Superkupa.

Komentari (0)

Sport