Fudbal

Menadžer napadača Borusije tvrdi: Haland ide u Bajern, Real, Barselonu ili Siti

Komentari

Autor: Euronews

10/12/2021

-

14:03

Menadžer napadača Borusije tvrdi: Haland ide u Bajern, Real, Barselonu ili Siti
AP Photo/Martin Meissner - Copyright Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

veličina teksta

Aa Aa

Erling Haland projektovan je medijski za jednu od zvezda prelaznog roka u narednih šest meseci. Agent napadača Borusije iz Dortmunda Mino Rajola govorio je za "Sport 1" o njegovoj budućnosti i najavio je odlazak iz tabora "milionera".

"Bajern, Real, Barselona ili Siti, ovo su klubovi za njega. Kada smo se preselili u Dortmund svi su znali da će doći i ovaj momenat. Da li će otići ovog leta ili možda sledećeg, ja ne mogu da tvrdim. Postoji mogućnost da Erling ode ovog leta. Videćemo. Reći ćemo klubu šta je naša ideja, oni će reći svoju, ali odluku nećemo doneti ove zime", istakao je Rajola, prenosi "Marka".

Pohvalio je klub da kad je Haland u pitanju nije trčao za novcem.

"Mogli su da ga prodaju u prethodna dva prelazna roka i zarade mnogo više novca. Nisu hteli jer su želeli najbolje za klub, navijače. Poštujem tu odluku, pokazali su mi da imaju onu stvar".

Mediji su navodili da je izlazna klauzula Halanda između 75 i 90 miliona evra, ali Rajola to nije potvrdio.

"Šta stoji u ugovoru, to je između igrača, mene i kluba. Mi i Dortmund tačno znamo šta treba da se dogodi, imamo dobru komunikaciju sa Vackeom, Corkom. Pošteni smo jedni prema drugima, a to je važnije od svega što se piše", zaključio je Rajola.

Komentari (1)

Svetozar Boškov

10.12.2021 14:11

Ovaj kao da prodaje polovan auto. Ko da više tamo idemo! Da sam na mestu ovih klubova ne bih više ni razmišljao o Halandu. Sramotno. Da li sve ovo znači da će sutra, kada neko ponudi više, on opet da promeni klub. Klubovima su preko potrebni fudbaleri koji će igrati tu jel vole tim, grad, ljude. Lako ćemo se dogovoriti za platu i procenat menadžeru. E moj menadžeru. Reklama je za tebe, a ne za igrača.

Sport