Fudbal

Stanojević posle pobede nad Kolubarom: Svaka čast momcima, izvinjavam se navijačima

Komentari

Autor: Euronews

18/12/2021

-

16:13

Stanojević posle pobede nad Kolubarom: Svaka čast momcima, izvinjavam se navijačima
Stanojević posle pobede nad Kolubarom: Svaka čast momcima, izvinjavam se navijačima - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Da je bilo lepo, nije, ali osnovni cilj je ostvaren. Partizan je jesenji šampion Srbije i ta prednost iznosi pet bodova u odnosu na Crvenu zvezdu, što je, prema rečima trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića jedino važno.

"Svaka čast momcima, izvinjavam se navijačima na ovako lošoj utakmici. Sigurno najlošija utakmica u ovoj polusezoni. Ne znam kako je uopšte moglo da se igra, teren je bio u izuzetno lošem stanju. Sada sledi odmor posle 35 utakmica u ovoj polusezoni. Okupljamo se 12. januara, deset dana ćemo raditi ovde, a onda idemo na Kipar", rekao je Stanojević posle meča za TV Arena sport, dok je trener Kolubare Dejan Đurđević istakao:

"Moramo da budemo objektivni, Partizan je u posedu dominirao. Teren ne dozvoljava kvalitetnu igru. Nismo bili loši, ali bez pet prvotimaca, sa bonusima koji su danas igrali, nismo mogli više. Žao mi je što smo primili gol kako smo primili, ali možda je trebalo da primimo gol iz neke druge situacije kada se to nije desilo. Prezadovoljni smo polusezonom, ipak smo mali klub koji prvi put igra u Superligi".

Komentari (0)

Sport