Fudbal

Konte posle eliminacije iz Lige konferencija: Nepravedna odluka, nismo krivi

Komentari

Autor: Euronews

21/12/2021

-

20:24

Konte posle eliminacije iz Lige konferencija: Nepravedna odluka, nismo krivi
Antonio Konte - Copyright Tanjug/Gianpaolo Scognamiglio/LaPresse via AP

veličina teksta

Aa Aa

Trener Totenhema Antonio Konte prokomentarisao je odluku UEFA da registruje poslednji meč grupne faze Lige konferencija službenim rezultatom 3:0.

”Uefa je donela neverovatnu odluku, nepravednu odluku. Ceo svet zna da smo se suočili sa velikim problemom, kakav jes virus korona. Nismo krivi što se utakmica nije igrala, jednostavno smo imali mnogo zaraženih igrača i Vlada je odlučila da zatvori naš trening centar. Iskreno, za mene, igrače, Totenhem i naše navijače to je neverovatna odluka. Nije fer“, smatra Antonio Konte.

Italijan smatra da je sve trebalo biti rešeno na terenu.

”Zaslužujemo da na terenu pokažemo šta umemo. Veoma sam razočaran odlukom Uefe. Nadam se da će se nešto promeniti u narednom koraku, jer zaslužujemo da igramo taj meč“.

Ovom odlukom Totenhem je pao na treću poziciju, a Vitese je dobio priliku da se bori za osminu finala protiv bečkog Rapida.

”Postoji još jedan korak… Ovo nije definitivna odluka, još nije gotovo. Uefa je presudila, ali ta odluka tek treba da bude potvrđena, da bude pravosnažna. Ponoviću još jednom - veoma sam razočaran. Ovo znači da neko nije znao kakve smo probleme imali, ili možda neko ima lični interes da ovako bude“,zaključio je Konte. 

Komentari (0)

Sport