Fudbal

Premijer liga: Preokret Vest Hema u Votfordu za kraj crne serije

Komentari

Autor: Euronews

28/12/2021

-

17:57

Premijer liga: Preokret Vest Hema u Votfordu za kraj crne serije
Vest Hem - Copyright Tanjug/(AP Photo/David Cliff)

veličina teksta

Aa Aa

Posle pet utakmica bez pobede u svim takmičenjima i tri poraza u nizu, dva u prvenstvu i jedan u Liga kupu od Totenhema, fudbaleri Vest Hema su u 20. kolu Premijer lige slavili na gostovanju Votfordu sa 4:1.

Domaćin je rano poveo, već u 4. minutu preko Denisa, a tim iz Londona ekspresno preokrenuo na 2:1. Precizni su bili Souček u 27. minutu i Benrama dva minuta kasnije, da bi Mark Nobl iz penala povisio na 3:1 u 58. minutu. U nadoknadi vremena Nikola Vlašić je postavio konačnih 4:1.

Totenhem je sa Antoniom Konteom na klupi nastavio seriju od šest mečeva bez poraza u šampionatu Engleske. Sautempton je poveo pogotkom Vorda -Prausa ali je 15 minuta kasnije ostao sa igračem manje zbog isključenja Mohameda Salisua. Hari Kejn je realizovao penal za 1:1, a rezultat iz prvog poluvremena se nije menjao.

Kristal Palas je pre dva dana olako prepustio bodove Totenhemu (0:3), ali je bez mnogo muke do njih stigao u meču sa poslednjeplasiranim Noričom.

Odson Eduar je načeo mrežu gostiju iz penala, da bi sa dve asistencije omogućio Mateti i Šlupu da se upišu u strelce za nedostižnih 3:0.   

Premijer liga, 20. kolo

Kristal Palas - Norič 3:0
/Eduar 8p, Mateta 38, Šlup 42/

Sautempton - Totenhem 1:1
/Vord-Praus 25 - Kejn 41p/

Votford - Vest Hem 1:4
/Denis 4 - Souček 27, Bentama 29, Nobl 58p, Vlašić 90+2/ 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentari (0)

Sport