Fudbal

Stanojević napušta Partizan? Trener crno-belih doživeo emotivno pražnjenje

Komentari

Autor: Euronews

04/01/2022

-

17:20

Stanojević napušta Partizan? Trener crno-belih doživeo emotivno pražnjenje
Aleksandar Stanojević - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Aleksandar Stanojević će nakon završetka tekuće sezone definitivno napustiti Partizan, prenosi Mozzarsport.

Četrdesetosmogodišnji stručnjak je nekoliko puta u toku durgog mandata pominjao emotivnu istrošenost i premor, koji bi mogli da dovedu do odlaska iz kluba.

Rekao je da nikada ne bi otišao zbog bolje ponude neke druge ekipe, već samo u slučaju potrošnje:

''Nikad iz Partizana neću otići zbog ponude drugog kluba. Mogu samo usled neuspeha ili emocije, potrošnje. Pogledajte kako sad izgledam, a kakav sam bio na promociji u jesen 2020. Imate primer Vladana Milojevića u Crvenoj zvezdi: osvajao je titule, igrao Ligu šampiona, pa otišao, jer ovaj posao troši. Inače, kod nas u klubu je sve u redu, sve funkcioniše, sve se dogovaramo i odlučujemo zajedno''.

Pominje se da je uprava Partizana u nekoliko navrata nudila novi ugovor, ali je Stanojević rekao da mu papiri ništa ne znače, već samo emocije, koje se kako kaže u velikoj meri troše, gde je pomenuo i slučaj Vladana Milojevića, koji je iz sličnih razloga otišao iz Zvezde.

Partizan je trenutno prvi na tabeli Linglong Superlige Srbije sa 59 osvojenih bodova na 21 odigranoj utakmici. Prednost od pet boda u odnosu na Crvenu zvezdu na polusezoni, ali i ''prezimljavanje'' u evropskom takmičenju, je svakako uspeh, ali Stanojević napominje kako nije siguran koliko dugo još može da izdrži.

Komentari (0)

Sport