Fudbal

Kapiten Junajteda razume nezadovoljstvo navijača: Shvatili smo poruku, vreme je za promene

Komentari

Autor: Euronews

09/01/2022

-

18:47

Kapiten Junajteda razume nezadovoljstvo navijača: Shvatili smo poruku, vreme je za promene
Hari Megvajer - Copyright Tanjug/AP Photo/Jon Super

veličina teksta

Aa Aa

Kapiten Mančester junajteda Hari Megvajer, smatra da je trenutni tim bolji od onog što je prošle godine zauzeo drugo mesto Premijer lige i da je krajnje vreme da to dokažu.

Dolaskom Kristijana Ronalda, Džejdona Sanča i Rafaela Varana, Junajted se popeo na lestvici kandidata za osvajanje šampionata Engleske, ali rezultati izostaju.

Legendarni klub sa “Old Traforda“ trenutno zauzima sedmo mesto Premijer lige sa 31. bodom, konkurencija je jaka i bez sumnje će se do kraja sezone voditi velika bitka za pozicije koje vode u Ligu šampiona.

“Izneverili smo navijače, moramo da izađemo na teren da se borimo. Ovaj tim je bio drugi prošle sezone, a ove godine imamo još više igrača. Moramo da pokažemo pravi odnos prema igri. Imamo velike igrače, lidere. Muka mi je od toga da se ponavljam, ali ne možemo da nastavimo ovako. Moramo da krenemo u seriju počevši od ponedeljka“, rekao je Megvajer za engleske medije.

Defanzivac je saglasan sa kritikama navijača, koji očekuju bolje igre engleskog velikana.

“Shvatili smo poruku navijača i bivših igrača. Mnogo toga je opravdano i moramo da podnesemo odgovornost, ja kao kapiten najviše od svih. Moramo da počnemo da pobeđujemo i igramo kao tim“.

Uprava kluba je početkom decembra otpustila Ole Gunara Solskjera i dovela privremeno rešenje u liku nemačkog stručnjaka Ralfa Ragnika, koji još uvek pokušava da “sklopi kockice“ u timu i pronađe pravu formaciju.

“Tu je da nas taktički postavi, slušamo njega i saradnike, na nama je to da sprovedemo kada počne utakmica. On obožava detalje i priprema je velika, poštujemo ga i verujemo u njegove metode. Teško je kada se stručni tim promeni usred sezone, ali se to dešava u mnogim klubovima“, zaključio je kapiten Junajteda.

Komentari (0)

Sport