Fudbal

Još jedan povratak u Vojvodinu: Emil Rockov stigao na pozajmicu

Komentari

Autor: Euronews

20/01/2022

-

11:45

Još jedan povratak u Vojvodinu: Emil Rockov stigao na pozajmicu
Marko Pantelić Emil Rockov - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalski klub Vojvodina danas je dobio još jedno pojačanje za nastavak sezone, pošto će dres "stare dame“ na proleće nositi i golman Emil Rockov, koji je stigao na pozajmicu iz mađarskog Fehervara.

Rockov je rođen 27. januara 1995. godine u Novom Sadu, prošao je sve mlađe kategorije Vojvodine, kalio se na pozajmicama u Slogi iz Temerina i Proleteru, a prvotimac „stare dame“ bio je od februara 2017. do jula 2020, kada je i prešao u svoj sadašnji klub i to nakon što je podigao pehar Kupa Srbije.

"Posle duge povrede i pauze od osam meseci, jednostavno je došlo do spleta okolnosti da sam ponovo ovde i srećan sam zbog toga. Težak period tokom povrede prevazišao sam zahvaljujući Saši Semerediju, putevi su me ponovo vratili u Novi Sad", poručio je Rockov i dodao:

"Ovo je za mene novi izazov, koji će me mentalno ojačati i sve ono što sam naučio tokom pauze, sada želim da iskoristim i pretočim na teren. Fizički sam potpuno spreman i jedva čekam da pomognem ekipi, zato sam i tu, da Voša ostvari sve svoje ciljeve".

Pre Rockova klub sa "Karađorđa" je doveo još jednog bivšeg igrača, a u pitanju je napadač Bojan Matić, koji je dres Vojvoidne nosio u sezoni 2019/2020, pre nego što je potpisao za Partizan..

Komentari (0)

Sport