Fudbal

Mitrović spreman za Blekburn: Napadač Fulama negativan na koronu

Komentari

Autor: Euronews

24/01/2022

-

18:57

Mitrović spreman za Blekburn: Napadač Fulama negativan na koronu
Aleksandar Mitrović - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Aleksandar Mitrović vraća su u tim Fulama nakon što je minulog vikenda propustio meč 28. kola Čempionšipa protiv Stouka, jer je bio pozitivan na koronavirus.

Reprezentativac Srbije u međuvremenu dobio je negativan test na Kovid-19, priključio se treninzima i biće spreman za subotu i derbi 29. kola kada na "Krejven Kotidžu" gostuje Blekburn.

Ekipa iz Londona, iako oslabljena neigranjem svog najboljeg igrača i prvog strelca lige, slavila je u prošlom kolu na teškom gostovanju u Stouku rezultatom 3:2 i učvrstila se na vodećoj poziciji sa osam bodova više u odnosu na najbliže pratioce Bornmut i Blekburn.

  
Aleksandar Mitrović je ove sezone postigao 27 golova i upisao 7 asistencija, a Fulam, pored toga što je prvi na tabeli Čempionšipa, ubedljivo je najefikasniji u ligi, postigao je čak 73 gola. Poređenja radi, drugi najubojitiji napad je Blekburnov, sa 44 pogodaka.

Fudbaleri Fulama su posebno precizni u ovoj godini, Savladali su Reding rezultatom 7:0, Bristol Siti i Birmingem sa po 6:2, i Stouk sa 3:2.  

Komentari (0)

Sport